Tuesday, September 29

update blog

erm.. lama juga aku tak buka blog ni.. kesian dia.. rindu agaknya dengan aku. banyak juga benda yang dah berlalu tanpa sempat aku menaip kat sini..

1st: raya pun dah berlalu.. walaupun belum habis lagi, tapi dah dekat 2 minggu jugak la.. Raya kali ni aku balik kg Mr.M kat batu pahat.. Untuk yang pertama kalinya aku merasa kenikmatan beraya dekat kampung.. Selama ni aku mana ada kampung.. Bila dah kahwin ni la baru menumpang kampung suami.

2nd: Danish dah cecah umur setahun... erm... Hepy birthday cayang.. Nanti ibu buat entry khas untuk birthday Danish tau.. Sekarang tak bley coz gambar blum pindah dalam lap top lagi.. Ada juga wat majlis ari tuh.. Tapi dalam ahli keluarga aje.. Coz ayah nak tunggu wat open house sekali baru buat besar-besaran.. Tunggu tau.. Wait honey.. and i`ll make sure it will be a worth wait..


4 comments:

Komen anda dihargai, terima kasih ye.. singgah selalu