Wednesday, March 31

Simply Siti Cosmetics by Siti Nur Haliza

Thumbs up buat penyanyi nombor satu negara kerana telah berjaya mengeluarkan produk penjagaan kulit dan solekan diberi nama Simply Siti.


Sangat cute kan logo Simply Siti? Sama cute dengan orangnya (wah.. memang betul peminat siti nih). Produk keluaran siti ni di proses dan dibuat di Korea dan dijual dalam Malaysia serta luar negara.

Produk ini juga sesuai digunakan oleh wanita yang beragama Islam kerana mudah dicuci. Harganya pun memang berpatutan dan boleh didapati di Watson berhampiran anda..

So, apa lagi, jomlah kita pergi Watson beli make up.. Make up aku pun dah pecah dibuat budak Danish ni..

5 comments:

  1. wow! siti pnya brand ek. best! suka..

    ReplyDelete
  2. yup.. siti punya brand.. apalagi jom lah gi watson.. borong make up, walaupun aku tak berapa pandai bermake up.. heheee

    ReplyDelete
  3. Watson kat mana jer ada Simply Siti nie?

    ReplyDelete
  4. Mohammad-Kaiser Hamid Celebrity Profile - Check out the latest Mohammad-Kaiser Hamid photo gallery, biography, pics, pictures, interviews, news, forums and blogs at Legend of Bangladesh!

    ReplyDelete
  5. Phoebe Cates Celebrity Profile - Check out the latest Phoebe Cates photo gallery, biography, pics, pictures, interviews, news, forums and blogs at Celebrity Ping!

    ReplyDelete

Komen anda dihargai, terima kasih ye.. singgah selalu