Wednesday, June 8

Nak Cat Umah Yang Dah Berhabuk Ni

Entah kenapa sejak dah lama tak update blog ni, bila aku buka blog sekarang ni, rasa pening-pening lalat la pula tengok blog ni.. Wah.. ayat pun dah berbelit-belit akibat pening. Banyak juga kerja yang perlu dibuat kalau nak ubah balik blog. Terfikir gak nak minta tolong White Mommy buat kan.. Boleh jadi cantik macam blog kak salina.

Tapi, duitnya tak do.. ehehehe..

Ada juga template free yang boleh di download sahaja. Tapi, susah nak jumpa yang memenuhi kehendak aku. Haishhh.. Agak cerewet gak aku eh. Kalau dah cerewet2 tu buat sendiri la.. Okey la.. nak gi survey2 blog owang. Mana tau dapat ilham.

2 comments:

Komen anda dihargai, terima kasih ye.. singgah selalu