Tuesday, August 9

Koleksi Iklan Raya Petronas

Salam Ramadhan semua.. Dah masuk seminggu dah kita berpuasa. Alhamdulillah. Selalunya bila raya dah nak menjelang ni, lagu-lagu raya dah mula didendangkan. Tak kira la lagu raya yang lama atau pun baru. Semuanya enak di dengar dan mengundang 1001 memori. Selain tu, tak kurang hebatnya dengan iklan raya di tv. Terutamanya terbitan petronas. Setiap tahun memangh dinantikan. Semuanya mempunyai jalan cerita yang menarik dan memberi pengajaran kepada kita.

Tadi tengah-tengah layan youtube, tertengok lah pula iklan-iklan ni. Itu yang nak share kat sini ni. Mana lah tau ada yang nak mengimbau-ngimbau kenangan dan rasa leceh nak cari kat youtube. Nah, boleh tengok kat sini.

Iklan Raya Petronas 2003




Iklan Raya Petronas 2004




Iklan Raya Petronas 2005




Iklan Raya Petronas 2006





Iklan Raya Petronas 2007




Iklan Raya Petronas 2008




Iklan Raya Petronas 2010




Okey, itu aja. Semoga semuanya terhibur eh.. Oppss.. lagi satu, sapa yang teringin nak download lagu raya baru dan lama, sila lawat kat 

7 comments:

  1. Awesome article.

    my web blog :: 1 hour payday loans

    ReplyDelete
  2. Instructions for Making a Shoebox DioramaThings You Will Relish
    Sports Shoes. A shoe clerk helping a customer champaign head 2 toe for life.
    Shortly thereafter, a string of retail listings in recent years.
    Our stores in Puerto Rico with 4. Posting the fun snaps on her Twitter page, watch
    a movie. Their style is in order to promote its demise.
    What you will be labeled 'Designed by Crocs in Italy' was equal to the products may appear automatically in-cart.
    Some ankle-length boots feature extra decorative elements like a
    real strong we had bad weather.

    Also visit my web-site: famousfootwear 61820

    ReplyDelete
  3. Android market is updated regularly with new apps that are along
    with many features in order to capture the attention of the mobile users.
    You can also put it up on a website and make it available for free, then set up
    a donation button so that those who like your games can contribute a few dollars.
    Every solid Android games development set up starts with choosing preferring what form
    of game planning to build.

    Also visit my webpage ... eternity Warriors 3 Hack

    ReplyDelete
  4. The firms need to hire sensible and professional writers to generate the
    apt content and articles. 'locking down Word
    - Press' or 'hardening Word - Press', along with best practices for general website protection:.

    You can apply this command only three times, so you can extend your trial period to maximum 90
    day by this tip.

    Visit my web page ... windows 7 loader download

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Komen anda dihargai, terima kasih ye.. singgah selalu