Thursday, March 25

Beutiful Blogger Award : **Ahaks Bestnya**


At last.. ada juga kengkawan yang ingat nak bagi blog kat aku.. **Sob.. Sobb.. Hurm.. Mood sedih dan terharu ni.

Siapa tu yang sudi bagi award tuh?? He he he.. ini lah orangnya.. PapaMamaZakwan.. Terima Kasih ya..

Syarat2 untuk mengsahkan award ini ialah

1. Thank and link the person that gave u the award (already done that)

2. Pass the award onto 15 bloggers you've recently discovered & think are fantastic (ada kat bawah)

3. Contact their blogs & let them know they've won the award (later..)

4- State 7 things about yourself

Hurm.. 7 thing about myself??

1. Dilahirkan di bumi kenyalang, Sarawak.

2. Arwah mak aku asalnya beragama kristian dan berketurunan budayuh.

3. Pencapaian terbaik, dapat 4A 1B dalam UPSR.. Peperiksaan lain?? Okeyla.. cuma bukan yang terbaik..

4. Sangat menyukai air Nescafe.. Dah macam ketagih gituh..

5. Suka berangan nak kuruskan badan, tapi pemalas nak senam dan jaga makan. Hurm.. pe nak wat?

6. Seseorang yang memang sensitif.. Mudah mengalirkan air mata.. Berjiwa taman..

7. Aku suka hobi baru aku ni.. berblogging..

Okk.. sekarang aku nak pass award ni kat:

Her Messy Diary (Husna),
My Family Diaries (Salimah),
Story Of My Life (Enol),
Ini Perjalanan Aku Mengejar Mimpi (Peyzol),
1+1+3 (MamaCira),
Kerlipan Sang Bintang (mieran),
Naurah napiha (Naurah),
Sembang Bincang (SkyOne),
lurvefecha (fecha),
Pieces Of My Life (Waniez),
hepy Cook Mom (Aiyu),
Cherish Life Together..

Alamak.. tak cukup 13 lah.. lagi saper erk??

A story to remember, dan
Coretan dariku Untukmu..

Itu aje.. Sudi2 kanlah diri datang ambil yaa...

6 comments:

  1. thanks bg mieran award..da 2 kali dpt award ni,,huhuhuh

    ReplyDelete
  2. he he he.. cam tuh lah gamaknya.. pusing sana pusing sini..

    ReplyDelete
  3. tajuk posting tu cam silap eja je

    ReplyDelete
  4. thanks lien..da amik award ni..

    ReplyDelete

Komen anda dihargai, terima kasih ye.. singgah selalu