Thursday, May 6

Keputusan Contest Wajah Garang Si Kecil..

Haiya.. very2 sorry la to all contestants.. lambat bebenor nak dapat resultnyer ye.. Adohai.. bz skit la sekarang ni. Nak buka blog pun tercuri-curi masa.. Anyway.. terima kasih kepada semua yang sudi menyertai.. Kepada yang menang, tahniah diucapkan, kepada yang kurang berjaya, tak pe.. boleh cuba lagi.. aku pun banyak masuk contest, tak penah menang... ahahahahha...

Sorry sesangat tak dapat bagi bebanyak.. Sebab hadiah dah terbeli untuk sorang pemenang je.. Next time lah ye aku bagi hadiah bebanyak.. Dan pemenang nyer ialah....



Kepada pemenang, kalau boleh, give me ur alamat as soon as possible okey?? Kalau boleh, hari ni juga ye.. Sebab aku nak gi pos hadiah jap lagi ni.. Aku wat entry ni betul2 dalam keadaan tergesa2.. minta maaf bebanyak.. link pemenang pun aku tak sempat nak check balik.. So, kepada sesiapa yang kenal siapakah pemilik gambar ni, tolong war2 kan kepada dia ye..

Ok la.. itru sahaja.. segala kesulitan amat dikesali.... Terima kasih..

13 comments:

  1. ni alamat mummy yea...
    Ummi kalthum Binti Mohd Nasir
    no 76 jalan pelabur A23/A seksyen 23
    40300 shah alam
    selangor...

    No tel 0125500249

    Ty pilih adha sebagai pemenang

    ReplyDelete
  2. tahniah si grg taopi comel adha

    ReplyDelete
  3. thanish pd pemenang..hehe..garang sgt muka.

    ReplyDelete
  4. ooo garang la adik tuh!!!
    tahniah

    ReplyDelete
  5. tahniah kpd mama adha..nolat sungguh mata adha.. :)

    ReplyDelete
  6. mmg garang ... tahniah ...
    siap sebek mulut lagi .. huhu
    jgn garang² ye baby nomey ...

    tahniah kpd adek dzal

    ReplyDelete
  7. tahniah pd baby tu..mmg garang tul muka dia..

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada pemenang.....

    ReplyDelete
  9. nak tumpang tanya yea,
    hadiah htr pki pos lju ke kak...
    hanya nak kepastian kadang pos ni buat sambil lewa...

    ReplyDelete

Komen anda dihargai, terima kasih ye.. singgah selalu