Wednesday, April 14

Up date 2 Peserta Contest Wajah Garang Si Kecil


Fuh.. akhirnya siap juga update ke 2.. Disebabkan rupanya ramai juga perserta yang aku dah tertinggal / terlepas pandang. Minta maaf bebanyak. Maklumlah ini first contest yang aku anjurkan, masih banyak yang tak tahu.. So, malam tadi aku pun menerjah dan meng'save'kan semula kesemua link2 mommies semua. Harapnya tak ada la yang tertinggal lagi ye..

Tapi, minta juga jasa baik mommies yang comel2 dan cun2 belaka ni untuk check lagi sekali penyertaan ye.. This time aku sertakan sekali nama baby. Lebih teratur gitu..




18 comments:

  1. thanks....

    sarah dah listed...

    ReplyDelete
  2. dik na.. lawa susunan gambor.. bleh jimat ruangkn? ;o)

    ReplyDelete
  3. ibu danish, sy ada hantar 2 penyertaan, boy n girl...yg boy ada, but yg girl xde la gmbr dia dlm senarai tu..mula2 ada..tp yg latest ni jadi xde lak..xpe la,boleh x sy buat penyertaan baru je...ok??

    ni URLnya..

    http://myhaiqal.blogspot.com/2010/04/wajah-garang-si-kecil-siri-2.html

    TQ

    ReplyDelete
  4. thanks gambar anak alin dh ada..suker arr tgk smua pic2 nie..unik..

    ReplyDelete
  5. salam..yeyy..gmbar Amni ader..rmai gak yg garang rupanya...

    ReplyDelete
  6. ibu nmpk haziq kt atas hehe

    ReplyDelete
  7. ok.. aqilah pon ader..eh mcm mane nk susun gambar mcm tuh ek?? :)

    ReplyDelete
  8. aqilah, saya guna photo scape.. donlod kat internet jek.. cubalah search kat google..

    ReplyDelete
  9. salam gmbr kite xde lagi..huhu ni link nye


    http://jelyta696.blogspot.com/2010/04/2nd-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  10. gambar anak saya tak da huhu.... sedih .....

    jemputlah lawat blog sy

    http://danish-full-of-luck.blogspot.com/2010/04/my-first-ever-contest-muka-garang-si.html

    ReplyDelete
  11. huhuhu..naper hanin xder dlm gambo tuh..ups.. nama pun update 20 mac - 14 april ek.. zaza nyer comment on 15 april.. huhuhu.. mmg xder laa ek..

    attach:

    April 15, 2010 8:53 AM
    zaza@mamaHanin said...
    salam ina.. nice blog.. so since last date 22 april,,here.. nk btaw.. zaza pun nk join contest ina nih.. my very 1st contest i ever join.. hehehe.. so.. here the url.. http://zalizazakaria.blogspot.com/2010/04/1st-baby-contest-muka-garang-si-kecil.html do visit to my blog ya.. byee..

    ReplyDelete
  12. salam...bila nak update gmbar lagi. penyertaan kita belum tersenarai lagi.huhuu. lawat la yer..hope x tercicir..tqvm

    http://link-azie.blogspot.com/2010/04/contest-muka-garang-si-kecil.html

    ReplyDelete

Komen anda dihargai, terima kasih ye.. singgah selalu